24/2/08

Δημοσιογραφοι

Μεσα στο κλιμα των εξελιξεων ειπα και εγω να μην μεινω απ'εξω. Βεβαια οι δημοσιογραφοι που θα δειτε δεν ειναι πουλημενοι οπως οι δικοι μας (ισως να ειναι και παραπανω, ποιος ξερει) αλλα οπως και να'χει εχουν γελιο, ισως παραπανω απο τους δικους μας οταν τσακωνονται για το ποιος ειναι πιο πουλημενος.


Ξεκιναμε με ενα compilation απο αγγλικα καναλια.




Συνεχιζουμε με τον ισως τον πιο ηλιθιο reporter, μα καλα δεν σκεφτονται?



Ποσο μυαλο θελει για να καταλαβεις οτι τα πουλια σε χεζουν οταν περνας απο κατω τους?

Τελος παντων, το επομενο, ελπιζω οταν πηγαινε σπιτι της να μην την βρηκε κανενας μαυρος γιατι θα περπατουσε αστεια την επομενη μερα :p




Για το επομενο, οκ, το ειπε μια φορα, την δευτερη γιατι το ξαναλεει? Και ο διπλανος της αντι να πει κατι κοιταει τα χαρτια του να δει μηπως οντως ετσι ελεγε? Μα ειναι δυνατον να ειχαν θεμα ο πρωτος gay που πηγε στο Everest?
Ζωα...




Και μια που ειπαμε για τους gay παρτε και το επομενο, η φιλεναδα εχει προβλημα με τις κατσαριδες. Αχ καλε βοηθηστε το παλικαρι ολοκληρο studio την αφησαν να τα βγαλει περα ολομοναχη!




Θυμαστε λιγο πιο πριν στο ιδιο post που ειπα οτι ειναι ισως ο πιο ηλιθιος reporter? Δειτε το επομενο για να καταλαβετε γιατι ειπα ισως. Ακομα δεν εχω καταληξει ποιος απο τους δυο ειναι.



Μαλλον ο πιο ηλιθιος απο ολους ειναι ο τυπας με την καμερα, γιατι συνεχιζει και περπαταει.


Για το τελος κρατησα το καλυτερο. Η κλανια αυτη πρεπει να ηταν απιστευτα δυνατη για να ακουστει ετσι στην TV. Μπραβο στον τυπα, πολυ καλη!




Thats all folks!

2 σχόλια:

alienlover είπε...

HHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH eleos re sy, eleos .. pou ta vriskeis?

Icy - Moo είπε...

E ma pou allou? Sto γιουτιουμπ!