25/2/08

F*cking Ben Affleck!

Μετα το φοβερο και τρομερο Fucking Matt Damon ηρθε η συνεχεια. Για οσους δεν ξερουν την ιστορια δειτε το 3ο post (δεν εχω και παρα πολλα).

Η συνεχεια ηρθε χθες το βραδυ μετα τα Oscar με ενα βιντεο απο τον Jimmy Kimmel προς την Sarah Silvermann (γκομενα του) το βιντεο εχει το μισο Hollywood μεσα με τους: Ben Affleck, Brad Pitt, Harrison Ford, Cameron Diaz, Joan Jett ("I Love Rock N'Roll"), Macy Gray (Training Day, Spiderman), Robin Williams, Don Cheadle (Ocean's Eleven/Twelve/Thirteen), Pete Wentz (Fall Out Boy), Perry Farrell (Jane's Addiction), Benji and Joel Madden (Good Charlotte), Lance Bass (N'sync), Huey Lewis (Huey Lewis & The News), Josh Groban, Christopher Mintz-Plasse (Superbad - McLovin) και Meat Loaf (I would do anything for love)




Περιμενουμε και ελπιζουμε για συνεχεια!

24/2/08

Δημοσιογραφοι

Μεσα στο κλιμα των εξελιξεων ειπα και εγω να μην μεινω απ'εξω. Βεβαια οι δημοσιογραφοι που θα δειτε δεν ειναι πουλημενοι οπως οι δικοι μας (ισως να ειναι και παραπανω, ποιος ξερει) αλλα οπως και να'χει εχουν γελιο, ισως παραπανω απο τους δικους μας οταν τσακωνονται για το ποιος ειναι πιο πουλημενος.


Ξεκιναμε με ενα compilation απο αγγλικα καναλια.




Συνεχιζουμε με τον ισως τον πιο ηλιθιο reporter, μα καλα δεν σκεφτονται?



Ποσο μυαλο θελει για να καταλαβεις οτι τα πουλια σε χεζουν οταν περνας απο κατω τους?

Τελος παντων, το επομενο, ελπιζω οταν πηγαινε σπιτι της να μην την βρηκε κανενας μαυρος γιατι θα περπατουσε αστεια την επομενη μερα :p




Για το επομενο, οκ, το ειπε μια φορα, την δευτερη γιατι το ξαναλεει? Και ο διπλανος της αντι να πει κατι κοιταει τα χαρτια του να δει μηπως οντως ετσι ελεγε? Μα ειναι δυνατον να ειχαν θεμα ο πρωτος gay που πηγε στο Everest?
Ζωα...




Και μια που ειπαμε για τους gay παρτε και το επομενο, η φιλεναδα εχει προβλημα με τις κατσαριδες. Αχ καλε βοηθηστε το παλικαρι ολοκληρο studio την αφησαν να τα βγαλει περα ολομοναχη!




Θυμαστε λιγο πιο πριν στο ιδιο post που ειπα οτι ειναι ισως ο πιο ηλιθιος reporter? Δειτε το επομενο για να καταλαβετε γιατι ειπα ισως. Ακομα δεν εχω καταληξει ποιος απο τους δυο ειναι.



Μαλλον ο πιο ηλιθιος απο ολους ειναι ο τυπας με την καμερα, γιατι συνεχιζει και περπαταει.


Για το τελος κρατησα το καλυτερο. Η κλανια αυτη πρεπει να ηταν απιστευτα δυνατη για να ακουστει ετσι στην TV. Μπραβο στον τυπα, πολυ καλη!




Thats all folks!

20/2/08

F*cking Matt Damon

Παλιο (σχετικα), αλλα καλο.

Η ιστορια: Ο παρουσιαστης του Jimmy Kimmel live, Jimmy Kimmel, εκανε ενα αστειο σε σχεση με τον Matt Damon στην εκπομπη του για καποιο καιρο, οπου τον ειχε σαν καλεσμενο αλλα τελικα ελεγε οτι τους τελειωσε ο χρονος



Το αστειο εγινε γνωστο, με αποτελεσμα στην πρεμιερα του The Bourne Ultimatum να γινει το παρακατω




Επρεπε λοιπον καπως να εκδικηθει. Ο Jimmy ειχε σαν καλεσμενη την Sarah Silverman, που ειναι και γυναικα/γκομενα του απο το 2002, η οποια του εκανε την εκπληξη. Η συνεχεια ειναι ολα τα λεφτα




Ο Jimmy προφανως δεν μπορουσε να το αφησει ετσι, οποτε εχουμε και το τελευταιο κομματι για λιγο περισσοτερο γελιο




Thanks for watching!

17/2/08

Jesus saves!

Καλησπερα

Το χιονι μαζευτηκε πολυ και καθως δεν εχω αλλη επιλογη απο το να κατσω μεσα ειπα να κανω ενα ακομα post (ok, και χιονι να μην ειχε παλι μεσα θα ημουν, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα). Αλλα δεν αλλαξαν και πολλα απο χθες το βραδυ οποτε απλα παρτε μια photo για οσους ακομα δεν πιστευουν οτι ο Χριστος σωζει!



Και μια που το εφερε η κουβεντα, παρτε και ενα video για την περισταση:



Γεια σας και καλη εβδομαδα.

16/2/08

Το πρωτο post!

Ενα βραδυ μιας νυχτας - που απ'οτι φενετε θα την θυμομαστε για καιρο ως την πιο κρυα νυχτα ever - αποφασισα να φτιαξω ενα δικο μου χωρο ωστε να σπαταλησω τον χρονο μου γραφοντας, αλλα κυριως για να σπαταλησω τον χρονο σας που καθεστε και διαβαζετε αυτα που γραφω. Ο σκοπος ηταν Ιερος. Δεν μπορουσα να αποτυχω. Μετα απο πολυ χρονο, χρημα, ιδρωτα και αιμα (λεμε τωρα...) παλευοντας μεσα απο επιλογες και settings καταφερα να εχω εναν χωρο ετοιμο να υποδεχτει τα ανουσια post μου. Και ετσι, εγεννετω το πρωτο post!

Για να ειμαι ειλικρινης απλα δεν ειχα τι να κανω, αλλα μια που εφτασα μεχρι εδω, ειπα "ας κανω και ενα post να δω πως γινεται". Τελως παντων τωρα υποτιθεται οτι θα βαλω ενα βιντεακι απο YouTube απο κατω, ελπιζω να δουλεψει, ο θεος βοηθος.

Btw, κανει κρυο αλλα τουλαχιστον εμεις ειμαστε στην ζεστασια του σπιτιου, αντιθετα με τους κακομοιριδες στο video:

Υ.Γ. Μην δινετε σημασια στα τζαπανιζ, ειναι μονο το intro.